Vragen

Wat is het Jeugd Vakantie Werk Wijbosch (JVW)
Het JVW is al  meer dan 50 jaar lang een week in de zomervakantie waarin allerlei activiteiten worden georganiseerd voor kinderen ­vanaf 5 jaar t/m groep 8 uit Wijbosch en Schijndel door een grote groep vrijwilligers.

Wanneer is het JVW 2024
Van zondag 11 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2024.

Waar vinden de activiteiten plaats?
Alle activiteiten starten en eindigen in De Schakel, Eerdsebaan 1, Wijbosch. Laat je zo min mogelijk met de auto brengen, om het veilig te houden voor iedereen!

Hoe kun je je inschrijven als je mee wilt doen?
Aanmelden via www.jvw-wijbosch.nl. (vanaf 20 mei)
Neem de print mee en schrijf je in op:

  • maandag 3juni voor kinderen uit Wijbosch (of in Wijbosch op school zitten) 
  • dinsdag 4juni voor kinderen uit Wijbosch en Schijndel

Beide avonden zijn van 19.00 – 20.00 uur in De Schakel. Pas na inleveren van het aanmeldformulier en betaling is je inschrijving definitief!

Hoe worden de groepen ingedeeld?
Je kan alleen opgeven of in een groepje van maximaal 4 kinderen (max 2 jaar leeftijdsverschil tussen jongste en oudste). Ben je met z’n vijven, maak dan een groepje van 2 en een groepje van 3. De groepen worden door ons ingedeeld en in elke groep zitten ongeveer 12 kinderen van dezelfde leeftijd.

Moet ik tijdens de week nog iets meenemen?
De eerste dag dat je komt krijg je van ons een polsbandje met je naam er op. Het polsbandje kun je niet af doen, dus die moet je de hele week omhouden. Je kan er gewoon mee douchen. Via dit bandje kunnen we namelijk je gegevens vinden in ons systeem als we die nodig hebben.

Wat moet je doen als je plotseling toch niet mee kunt doen?
Dan zouden we het erg fijn vinden als je je daarvoor afmeldt. Afmelden kan bij het telefoonnummer dat achter in dit boekje staat.

Moeten mijn papa, mama, opa of oma ook meehelpen?
Heel graag, want we komen altijd hulp te kort! Zonder hulp(groot)ouders kunnen we de week niet organiseren. Via het inschrijfformulier wordt gevraagd op welke dagen ze mee kunnen helpen of neem contact op met een van de leden van de coördinatiegroep (zie achterin dit boekje)
Minimale leeftijd om mee te helpen is 16 jaar. Ben je jonger dan 16 maar heb je altijd mee gedaan met JVW en wil je nu graag andere kinderen een fantastische week bezorgen? Schrijf je dan in als vrijwilliger. Dat kan onder verantwoordelijkheid van een van je ouders die meedoen als vrijwilliger of onder verantwoordelijkheid van de organisatie (in overleg met je ouders natuurlijk).

Worden er ook foto’s en video’s gemaakt?
Ja, elke dag worden er foto’s gemaakt en wordt er gefilmd. De foto’s en video’s zijn gratis beschikbaar via OneDrive. Iedereen die zich inschrijft krijgt op het e-mailadres meer informatie. Als je je opgeeft, geef je ons ook toestemming om tijdens de week foto’s te maken en te publiceren op social media.

Verder informatie
Als je nog meer wilt weten, kun je contact opnemen met een van de leden van de coördinatiegroep. Voor namen en adressen zie de lijst achterin het boekje.

Facebook
We hebben ook een facebook pagina. www.facebook.com/JVWWijbosch Mocht er in de week nieuws zijn, dan houden we u o.a. via deze pagina op de hoogte.